Schaatsen huren Weissensee

 

Free-wheel en MenM iceskate . Onafscheidelijk en al meer dan 20 jaar een vertrouwd gezicht op de Weissensee. Ook tijdens de  32e editie in 2020  kunt u als schaatsliefhebber bij ons op de Weissensee weer terecht voor het huren en testen van de schaatsen en helmen. Deelnemers die vooraf reserveren kunnen het materiaal wederom de dag vóór de toertocht ’s morgens of in overleg eerder bij ons ophalen. Zo heeft u het materiaal dus ruim twee dagen ter beschikking!

In sommige gevallen geven wij het materiaal zelfs nog een dag eerder uit – aan het eind van de middag – om zo te voorkomen dat u of anderen de volgende ochtend moet wachten. U ontvangt van ons z.g.a.n. schoenen en goed onderhouden MenM schaatsen. Wij doen altijd ons best om u te voorzien van goed materiaal deze kunnen afwijken van de door u in Nederland gepaste modellen

Er zijn ook mogelijkheden om onze Wiperboard te testen of te huren. Geoefende schaatsers zullen hiermee bij goed ijs hun voordeel uit halen. Nieuw is – en ja hij is er nu echt – De MenM Carbon schaats met een geintregeerde wig; ook voor de tocht te reserveren.

Het is bij ons ook mogelijk om een officiele goedkekeurde schaatshelm bij ons te huren! Wel zo veilig en verstandig. We hebben EVO, Viking, Casco en CadoMotus met diverse kleuren ‘shields’ (zelfs een Weissensee shield!) en eventueel vizier (beperkt) beschikbaar. Reserveren gewenst

Reserveren

Op zaterdag 18 januari 2020 komen wij aan op de Weissensee. Op zondag 19 januari 2020 zullen wij bij start finish onze tent opzetten en tijdens deze op bouwdag kunnen we u natuurlijk al van dienst zijn. Vanaf maandag 20 januari tot zaterdag 1 februari zullen wij m.u.v. de toerdagen dagelijks van 9.30 uur tot 16.00 uur voor u klaarstaan. Op toerdagen zullen wij beperkt aanwezig zijn maar altijd in de buurt van onze stand.

Gaat u buiten deze periode naar de Weissensee of bijvoorbeeld Zweden dan kunt u schaatsen voor langere periode huren. Neem contact met ons op voor reservering en kosten. Schaatsliefhebbers kunnen op de Weissensee het gemak van onze schaatsen GRATIS testen of desgewenst het materiaal huren of – na uitgebreid getest te hebben – aan te schaffen. Huur voor een van de tochten is mogelijk. Wij hebben hiervoor ca 60 paar schoenen en schaatsen in de verhuur. De maten variëren van maat 35 tot 50 2/3.

RESERVEREN KLIK HIER


Of kom bij ons in de winkel, en pas op uw gemak, een paar schaatsen en schoenen welke u mag uitproberen op de baan in Deventer. Met de bevestiging die u ontvangt kunt u op de betreffende dag de schaatsen ophalen. Schaatsen welke nog niet gereserveerd zijn kunnen op de Weissensee onder dezelfde voorwaarden gehuurd worden.

  • Half uur GRATIS testen 1 uur testen € 5,-
  • 2 uur testen € 10,-
  • Ruim 2 dagen huren voor toertocht € 45,-
  • Meerprijs S-labSkate Pro € 10,- of S race skate € 5,- (beperkt beschikbaar)
  • Meerprijs Wiperboard € 15,-
  • Meerprijs Carbon 2.0  IJzers € 10,-
  • Huur losse Wiperboard ijzers € 30, Huur helm 2 dagen € 15,-
  • Losse Carbon 2.0 ijzers € 30,-