Uw ervaring

Johan Verheij (Johan Verheij)
Ik heb ze nu een jaar en ze bevallen me uitstekend. Er zit inmiddels wel wat speling in de scharnieren en ik begrijp dat jullie hier iets aan kunnen doen.....3 dagen later: Ik heb vanmorgen mijn wiperboards (zonder speling!) al weer ontvangen. Ik vind dat jullie wel hele goede service bieden. Dank jullie wel!rn
19-03-2018Eric Zieltjes (Well Gld)
Vandaag tijdens de toertocht op Flevonice één van de veren kwijtgeraakt van mijn Wiperboard. Ter plekke op de stand van M&M iceskate in no-time vervangen. Heerlijk de 150km kunnen volbrengen. Dank voor de goede service !!
17-01-2018Jan Bos (Capelle aan den IJssel)
In verband met een nieuwe linker knieprothese heb ik ander materiaal aangeschaft. Ik heb gekozen voor de Salomon S-Lab Pro schoen en de Wiperboard ijzers. Na één training kan ik stellen dat het een goede aankoop is geweest. De bochten op de ijsbaan neem ik met beide handen op de rug. Als het zo lekker rijdt op kunstijs hoe moet dit dan voelen op natuurijs? Op naar de Weissensee met de Wiperboards.
12-10-2016Eitje (Terwolde )
Sinds enkele weken in het bezit van Salomon S-lab pro schoen (had altijd koude voeten) met M & M carbon ijzer. Diverse ijzers mocht ik gratis op de Scheg proberen. Zeer goede service en uitleg van Raymond en Arjan TOP!
30-01-2016Ben Roelofs (Angeren)
Na wat leveringsproblemen in 2013/2014 in dec 2014 de eerste paar carbon MenM schaatsen gekregen met een ronding van 19 meter. Ik schaats altijd in Deventer en ze bevallen samen met de pro lab s Salomon schoenen goed.rn Sturen gemakkelijker door de bochten en veel stabiliteit. Arjan bedankt
04-02-2015Adrie Klaassen (Rottevalle)
Ik ben bij jullie geweest afgelopen woensdag om mijn rs-carbon in te leveren (vanwege de scheefheid van de schoen) en ik geloof dat het Raymond was die mij geholpen heeft. Hij vroeg mij of ik de resultaten wilde mailen van de s-lab-pro schoenen. Voor deze schoen had ik gekozen omdat ik nu toch weer de keus had en ik gelezen had dat die steviger waren. Overigens mijn grote dank voor de goede service en de heerlijke koffie.

Ik heb er meteen dezelfde avond al op geschaatst maar ook gisteren 84 km tijdens de toertocht op flevonice. En inderdaad, hij is aanmerkelijk steviger aan de onderkant en aan de zijkant dan de rs-carbon, maar ook de mogelijkheid om hem bovenop vast te kunnen sjorren is ideaal.rn Ik moest vanwege mijn slappe enkels en platvoeten bij de rs-carbon altijd nog wat energie steken in het evenwicht. Dat is echt helemaal voorbij. Het is nu perfect. Ben er dus heel erg blij mee.
15-12-2014pul (Papendrecht )
Al enkele maande in bezit van wiperboards. Had problemen dat er een asje steeds los ging. Na contact met Arjan van M en M skate. Een nieuwe set wiperboards gekregen. Super service.
17-01-2014Ben (Gendringen)
In verband met mijn brede voeten op advies van Arjan een klapset van Marchese gepast. Bijzonder na jaren tevreden op Vikings te hebben gereden. Zit geweldig aan de voet en in combinatie met de Marchese ijzers een geweldige combinatie. SUPER zo goed je ermee kunt glijden, sturen,afzetten en bochten rijden. Echt elke klap is raak, wat ben ik er blij mee…..
30-12-2013Hermen (Zandvoort)
Sinds een week in het gelukkige bezit van de wiperboard icm de S-lab. Ik kwam van de (vaste) Raps Voltage. Die deden het prima en zaten goed maar dit is echt een wereld van verschil. De wiperboard stuurt zoveel beter, het afwikkelen voelt natuurlijk en ik kan veel technischer en zuiniger schaatsen. Zonder aan snelheid in te leveren, integendeel, kom prima met de naganotreintjes mee. Echt een feest! Mooi product MenM, tot in Oostenrijk.
12-12-2013Fred (Angerlo)
Vorige week de MenM Competition en de Wiperboards meegekregen om te testen in De Scheg. Dag later de Wiperboards gekocht. Gisteren weer geschaatst in De Scheg op mijn nieuwe Wiperboards. Fantastisch, heerlijk ontspannen schaatsen in een ervaren tourgroepje van de ene dweilpauze tot de volgende dweilpauze. En dat zonder ook maar ergens pijn in de voeten, ongekend. Schoenen: Salomon S-lab pro.
08-11-2013Huisinga (x)
We hebben 3 dagen fantastisch geschaatst in de kop van Overijssel op de nieuwe MenM schaatsen. Ik ben blij dat ik de XL heb genomen, schaatst veel rustiger op natuurijs. Ans was ook erg enthousiast, nog nooit zo fijn geschaatst! Nogmaals dank voor je goede hulp/advies.
27-02-2013Kees (Amsterdam)
Jaren geleden een paar keer 200km Weissenssee gereden op Almgrens ijzers. Daarna veel op MenM ijzers gereden – dat was een grote evolutionnaire stap. Nu op 1 feb 2013 200km op de Wiperboards gereden. Wat mij betreft alweer een volgende evolutionaire stap. De Wiperboards rijden heerlijk. Bewijs daarvan is dat ik de 200km in 7uur en 6 minuten heb gereden, waarvan de 2de 100km solo. Zonder één keer te vallen ondanks erg slechte stukken ijs.
14-02-2013Gert-Jan Wassink (Deventer)
Samen met een schaatsmaat een set M&M Competition/Salomon RS Carbon aangeschaft, deze waren reeds een week verhuurd/getest op de Weissensee, maar alles zag er tip-top uit. Zonder ervaring op deze schaats, zondag 10 februari de Vikingarännet tussen Uppsala en Stockholm (80 km) gereden. Echt geweldig, heerlijk ontspannen, geen centje pijn. Voor langere natuurijstochten met soms wisselende ijskwaliteit en landpassages de ideale schaats! Free-Wheel bedankt voor het advies en goede service!
13-02-2013Albert ten cate (Baak )
Ik ben een basale hobby schaatser. Nadat ik vorige week mijn m&m basic onderstel had ingeruild in Vorden voor een stel wiperboards, ben ik gisteren gaan schaatsen inde scheg. Op de rechte stukken had ik direct een veel beter gevoel van balans ,contact met ijs, controle. Bochten is wennen, want het punt waarop de schaats scharniert ligt anders . Wiperboards vragen in mijn ogen meer techniek, maar schaatsen heerlijk. Duidelijk werd ook dat mijn schoenen , active 8, mogelijk te flexibel zijn.
01-02-2013Jan Kardol ( Naaldwijk )
Nadat ik vorige week nieuwe Salomonschaatsschoenen en MenM-iceskates had gekocht, wilde ik een dag erna op gaan schaatsen. Nadat ik 1ijzer vast gemaakt had wilde ik het 2e ijzer vast klikken. Op dat zelfde moment zakte ik door het ijs. Niet alleen een nat pak leverde dat op, nog veel erger was dat ik mijn ijzer op de bodem van de vaart had geparkeerd, zonder ook maar 1 meter er op te hebben geschaatst! Mijn vraag is: verkopen jullie ook enkele ijzers maat L?
28-01-2013Henk Brouwer (Arnhem )
Uitstekende ervaringen met de Wiperboard. Drie toertochten gereden afgelopen periode: goede sturing en prima werkend klapmechanisme.In en uit de binding gaan is even wennen. Uitstekende service ondanks drukte: één schroefje, die niet helemaal vastzat is direct vervangen! Ook mijn oude Salamon schoenen zijn wat bijgewerkt
28-01-2013Kees (Houten)
De overgang van vaste Noren naar de Wiperboard met Salomon S-lab Pro was even wennen, maar inmiddels 75 km op de kunstijsbaan en 100 km op natuurijs gereden. Bevalt uitstekend!
22-01-2013Leussink (x)
Op dat mooie zwarte ijs loopt het prachtig. Geen koude voeten, prima.rn Ook bij het klunen, even de schaatsen er onderuit, en lopen maar. Het weer terug zetten gaat als je het voorste stangetje hebt gevonden, zeer makkelijk.rn Kortom, een fijn stel schaatsen voor op natuurijs.
21-01-2013Leussink (x)
Hier even een reactie op de Salomon schoenen met Wiperboard ijzers.rn Eerst een zondag dit uitgeprobeerd in de Scheg, ‘t is even wennen, maar je kunt er echt wel een bocht mee doorkomen.rn Gisteren en Vandaag de hele dag in Earnerwald Friesland, wezen schaatsen.
21-01-2013Koos ( Zoeterwoude )
Vandaag 300 km heen en weer naar Vorden om toch nog voor de eerste dooiaanval mijn net gearriveerde wiperboards te bemachtigen. Bij thuiskomst nog even snel wat rondjes op de dorpsijsbaan: GEWELDIG! zelfs de bochten. echt schaatsen, geen gekrabbel! Morgen echt buitenspelen…Dank voor de service!
19-01-2013Jan Vos (Zwartsluis )
5 weken geleden de nieuwe Wiperboards gekocht rijden geweldig. Nu maar hopen de de voorspelde vorst periode door zet
11-01-2013Erik Cornelisse (Hillegom)
Schaats nu een maand op de nieuwe Wiperboards, fantastisch systeem!!!
08-01-2013