Uw ervaring met MMice-skate


Nieuw gastenboek bericht
×
  1. Johng791 ( Oakland )

    I value the post.Thanks Again. Awesome.

  2. Johne21 ( Oakland )

    Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

  3. Jan Bos ( Capelle aan den IJssel )

    In verband met een nieuwe linker knieprothese heb ik ander materiaal aangeschaft. Ik heb gekozen voor de Salomon S-Lab Pro schoen en de Wiperboard ijzers. Na één training kan ik stellen dat het een goede aankoop is geweest. De bochten op de ijsbaan neem ik met beide handen op de rug. Als het zo lekker rijdt op kunstijs hoe moet dit dan voelen op natuurijs? Op naar de Weissensee met de Wiperboards.

  4. Eitje ( Terwolde )

    Sinds enkele weken in het bezit van Salomon S-lab pro schoen (had altijd koude voeten) met M & M carbon ijzer.
    Diverse ijzers mocht ik gratis op de Scheg proberen. Zeer goede service en uitleg van Raymond en Arjan TOP !

  5. Eric Zieltjes ( Well Gld )

    Vandaag tijdens de toertocht op Flevonice één van de veren kwijtgeraakt van mijn Wiperboard. Ter plekke op de stand van M&M iceskate in no-time vervangen. Heerlijk de 150km kunnen volbrengen. Dank voor de goede service !!

  6. Ben Roelofs ( Angeren )

    Na wat leveringsproblemen in 2013/2014 in dec 2014 de eerste paar carbon MenM schaatsen gekregen met een ronding van 19 meter. Ik schaats altijd in Deventer en ze bevallen samen met de pro lab s Salomon schoenen goed.
    Sturen gemakkelijker door de bochten en veel stabiliteit. Arjan bedankt

  7. Adrie Klaassen ( Rottevalle )

    Ik ben bij jullie geweest afgelopen woensdag om mijn rs-carbon in te leveren (vanwege de scheefheid van de schoen) en ik geloof dat het Raymond was die mij geholpen heeft. Hij vroeg mij of ik de resultaten wilde mailen van de s-lab-pro schoenen. Voor deze schoen had ik gekozen omdat ik nu toch weer de keus had en ik gelezen had dat die steviger waren. Overigens mijn grote dank voor de goede service en de heerlijke koffie.

    Ik heb er meteen dezelfde avond al op geschaatst maar ook gisteren 84 km tijdens de toertocht op flevonice. En inderdaad, hij is aanmerkelijk steviger aan de onderkant en aan de zijkant dan de rs-carbon, maar ook de mogelijkheid om hem bovenop vast te kunnen sjorren is ideaal.
    Ik moest vanwege mijn slappe enkels en platvoeten bij de rs-carbon altijd nog wat energie steken in het evenwicht. Dat is echt helemaal voorbij. Het is nu perfect. Ben er dus heel erg blij mee.

  8. pul ( Papendrecht )

    Al enkele maande in bezit van wiperboards.
    Had problemen dat er een asje steeds los ging.
    Na contact met Arjan van M en M skate .
    Een nieuwe set wiperboards gekregen .
    Super service.

  9. Ben ( Gendringen )

    In verband met mijn brede voeten op advies van Arjan een klapset van Marchese gepast. Bijzonder na jaren tevreden op Vikings te hebben gereden.
    Zit geweldig aan de voet en in combinatie met de Marchese ijzers een geweldige combinatie.
    SUPER zo goed je ermee kunt glijden, sturen,afzetten en bochten rijden. Echt elke klap is raak, wat ben ik er blij mee…..

  10. Hermen ( Zandvoort )

    Sinds een week in het gelukkige bezit van de wiperboard icm de S-lab. Ik kwam van de (vaste) Raps Voltage. Die deden het prima en zaten goed maar dit is echt een wereld van verschil. De wiperboard stuurt zoveel beter, het afwikkelen voelt natuurlijk en ik kan veel technischer en zuiniger schaatsen. Zonder aan snelheid in te leveren, integendeel, kom prima met de naganotreintjes mee. Echt een feest! Mooi product MenM, tot in Oostenrijk.

  11. Fred ( Angerlo )

    (08-11-2013)Vorige week de MenM Competition en de Wiperboards meegekregen om te testen in De Scheg. Dag later de Wiperboards gekocht. Gisteren weer geschaatst in De Scheg op mijn nieuwe Wiperboards. Fantastisch, heerlijk ontspannen schaatsen in een ervaren tourgroepje van de ene dweilpauze tot de volgende dweilpauze. En dat zonder ook maar ergens pijn in de voeten, ongekend. Schoenen: Salomon S-lab pro.

  12. Huisinga

    We hebben 3 dagen fantastisch geschaatst in de kop van Overijssel op de nieuwe MenM schaatsen. Ik ben blij dat ik de XL heb genomen, schaatst veel rustiger op natuurijs. Ans was ook erg enthousiast, nog nooit zo fijn geschaatst! Nogmaals dank voor je goede hulp/advies.

  13. Kees ( Amsterdam )

    Jaren geleden een paar keer 200km Weissenssee gereden op Almgrens ijzers. Daarna veel op MenM ijzers gereden – dat was een grote evolutionnaire stap. Nu op 1 feb 2013 200km op de Wiperboards gereden. Wat mij betreft alweer een volgende evolutionaire stap. De Wiperboards rijden heerlijk. Bewijs daarvan is dat ik de 200km in 7uur en 6 minuten heb gereden, waarvan de 2de 100km solo. Zonder één keer te vallen ondanks erg slechte stukken ijs.

  14. Gert-Jan Wassink ( Deventer )

    Samen met een schaatsmaat een set M&M Competition/Salomon RS Carbon aangeschaft, deze waren reeds een week verhuurd/getest op de Weissensee, maar alles zag er tip-top uit. Zonder ervaring op deze schaats, zondag 10 februari de Vikingarännet tussen Uppsala en Stockholm (80 km) gereden. Echt geweldig, heerlijk ontspannen, geen centje pijn. Voor langere natuurijstochten met soms wisselende ijskwaliteit en landpassages de ideale schaats! Free-Wheel bedankt voor het advies en goede service!

  15. Albert ten cate ( Baak )

    Ik ben een basale hobby schaatser. Nadat ik vorige week mijn m&m basic onderstel had ingeruild in Vorden voor een stel wiperboards, ben ik gisteren gaan schaatsen inde scheg. Op de rechte stukken had ik direct een veel beter gevoel van balans ,contact met ijs, controle. Bochten is wennen, want het punt waarop de schaats scharniert ligt anders . Wiperboards vragen in mijn ogen meer techniek, maar schaatsen heerlijk. Duidelijk werd ook dat mijn schoenen , active 8, mogelijk te flexibel zijn.

  16. Jan Kardol ( Naaldwijk )

    Nadat ik vorige week nieuwe Salomonschaatsschoenen en MenM-iceskates had gekocht, wilde ik een dag erna op gaan schaatsen. Nadat ik 1ijzer vast gemaakt had wilde ik het 2e ijzer vast klikken. Op dat zelfde moment zakte ik door het ijs. Niet alleen een nat pak leverde dat op, nog veel erger was dat ik mijn ijzer op de bodem van de vaart had geparkeerd, zonder ook maar 1 meter er op te hebben geschaatst! Mijn vraag is: verkopen jullie ook enkele ijzers maat L?

  17. Henk Brouwer ( Arnhem )

    Uitstekende ervaringen met de Wiperboard. Drie toertochten gereden afgelopen periode: goede sturing en prima werkend klapmechanisme.In en uit de binding gaan is even wennen. Uitstekende service ondanks drukte: één schroefje, die niet helemaal vastzat is direct vervangen! Ook mijn oude Salamon schoenen zijn wat bijgewerkt.

  18. Kees ( Houten )

    De overgang van vaste Noren naar de Wiperboard met Salomon S-lab Pro was even wennen, maar inmiddels 75 km op de kunstijsbaan en 100 km op natuurijs gereden. Bevalt uitstekend!

  19. Leussink

    Op dat mooie zwarte ijs loopt het prachtig. Geen koude voeten, prima.
    Ook bij het klunen, even de schaatsen er onderuit, en lopen maar. Het weer terug zetten gaat als je het voorste stangetje hebt gevonden, zeer makkelijk.
    Kortom, een fijn stel schaatsen voor op natuurijs.

  20. Leussink

    Hier even een reactie op de Salomon schoenen met Wiperboard ijzers.
    Eerst een zondag dit uitgeprobeerd in de Scheg, ‘t is even wennen, maar je kunt er echt wel een bocht mee doorkomen.
    Gisteren en Vandaag de hele dag in Earnerwald Friesland, wezen schaatsen.

  21. Koos ( Zoeterwoude )

    Vandaag 300 km heen en weer naar Vorden om toch nog voor de eerste dooiaanval mijn net gearriveerde wiperboards te bemachtigen. Bij thuiskomst nog even snel wat rondjes op de dorpsijsbaan: GEWELDIG! zelfs de bochten. echt schaatsen, geen gekrabbel! Morgen echt buitenspelen…Dank voor de service!

  22. Jan Vos ( Zwartsluis )

    5 weken geleden de nieuwe Wiperboards gekocht rijden geweldig. Nu maar hopen de de voorspelde vorst periode door zet

  23. Erik Cornelisse ( Hillegom )

    Schaats nu een maand op de nieuwe Wiperboards, fantastisch systeem!!!

  24. Heidi ( Loenen (Gld) )

    Deze week nieuwe Wiperboard schaatsen gekocht, fantastisch geholpen, super goed geadviseerd en me echt begrepem gevoeld. Zondags mijn eerste rondjes geschaatst…WAUW…wat geweldig!! Moet mijn bochten wel meer oefenen, zal psychisch zijn, maar die wilden niet zo goed als op de viking special:)

  25. dirk-jan ( arnhem )

    Heb mijn leven lang op vaste noren gereden en dat beviel uitstekend. Die piposchaatsen leken mij niets. Iets voor watjes. Door de enthousiaste en deskundige verhalen in de winkel in Vorden toch de wiperboards gekocht en natuurlijk direct getest. En ik ben “om”. wat een gave schaatsen. top!.

  26. Pieter

    @Gerrit (Franeker): Vandaag, 20-11-’12 geschaatst in Leeuwarden met m’n nieuwe Wiperboards. ik heb ze onder de RS Carbon zitten.

  27. Gerrit ( Lemmer )

    Vandaag,18-11-12 de nieuwe MenM ijzers Wiperboard bekeken. Deze klappen beter dicht en zonder elastiek op de hak. De schoen die erbij hoort is de S-lab skate Pro, die had ik al. Op de baan in Heerenveen en Leeuwarden zie ik nog weinig Salomon/MenM schaatsen, op de weisensee des te meer.

  28. Melle ( Franeker )

    Sinds begin febr dit jaar in het bezit van Salomon procombi pilot met MM ijzers. Daarvoor altijd op Zandstra marathon geschaatst.Na twee dagen schaatsen op de Salomon veel last van de binnenkant van mijn enkel (knobbel)waardoor ik dag 3 niet meer op de schaats kan staan. Wie heeft hier ervaring mee

  29. Maarten ( Eindhoven )

    Na eerst op de Weissensee op de MenM’s 200km geschaatst te hebben op vrijdag 10 Februari 2012 de Elfstedentocht volbracht op de MenM-iceskates, nooit meer anders op natuurijs. Zaterdag zonder problemen op pad, zou zondag wel weer een grote tocht hebben kunnen schaatsen. Nogmaals dank !

  30. Marcel van Groningen ( Didam )

    Hallo Arjan, Wilde even laten weten dat jouw 2e hands Salomon Skate Pro schoenen fantastisch schaatsen! De ijzers zijn ook heerlijk. Gisteren Holland Venetië tocht mee gereden. Was prachtig.

  31. Vincent Borst ( Obdam )

    Heerlijke schaats ;), waarom heb ik die geen 5 jaar eerder gekocht:)? Geen zwalkende enkels meer. Er is nu helaas een schroefje weg, een tip voor iedereen en voor MM om deze vast te zetten met Loctite oid.
    Ik hoop dat MM het boutje en moertje kan leveren.

  32. Johan van Oosten ( Westervoort )

    Heerlijke schaatsen voor duurwerk. Maar waar kan ik nieuwe elastieken kopen? Op geen enkele website te vinden.

    replay: Die krijg je gewoon bij ons! Mail even je adres door.

  33. Lisa Hijmans ( Eibergen )

    Geweldige ijzers gekocht! Ik schaatste er zo mee weg. Hele snelle levering ook. Kortom: supertevreden!!!!

  34. Ronald Tekstra ( Ysbrechtum )

    Gisteren terug van de Weissensee waar ik vrijdag de 200km heb voltooid op ‘Mijn’ M&M competition met SLAB-pro.
    Echt super tevreden. Bij -12°C geen last van koude pootjes en je liep zo vanuit het hotel met je SLAB-ies al aan naar de ijsvloer. Dus geen gepiel aan de baan. De schaatsjes waren perfect

  35. Maarten ( Eindhoven )

    24-01-2012 op hoge Viking de eerste toertocht op de Weissensee geschaatst en na 112,5 km gestopt te zijn.woensdag besloten MenM-iceskates te kopen en vrijdag de 2e toertocht 200km gereden. nooit meer op mijn hoge noren op natuurijs, alleen nog op de ijsbaan. erg goed en enthousiaste geholpen.thanks

  36. Stef harkink

    Al jaren Free skate gereden. Vandaag de MenM getest,maar merk duidelijk verschil. Het ijzer van MenM lijkt meer grip te hebben en sterker te zijn. Kan de slagen daardoor beter afmaken heb ik het idee. Hulde voor het Free-wheel team voor hun flexibiliteit hier op de Weissensee.

  37. Anja verheyen ( Zwolle )

    Op de Weissensee de MenM getest. Na 2km wist ik al dat ik met deze schaats naar huis terug zou gaan. Wat een goede ijzers zitten eronder!! Het schaatsen gaat veel makkelijker en heerlijke pijnloze voeten! Personeel had goed advies en was in de omgang eerlijk en betrouwbaar.
    Dank jullie.

  38. Robbert ( Naarden )

    Lizzy, you are the greatest ! Dankjewel voor je tips, kapotte lundgrens de avond voor de 200km was niet erg relaxed, maar wat n schaatsen deze MenM – de xxl vloog over het ijs, 8:09 echt nooit gedacht, erg lief dat je nog even vroeg hoe t was gegaan na afloop op het blarenbal – service !
    Robbert

  39. Robbert Claassen ( Naarden )

    Lizzy your the greatest! Zelden zo’n energieke marketeer gezien; zat ik daar in paniek om een kapotte lundgren schaats om 16hr, de middag voor de 200k, overgestapt op M&M …. Finish in 8:09:44 … Lief dat je nog even vroeg hoe t was gegaan! Zie je volgend jaar weer, Robbert

  40. Arjan ( Halsteren )

    Sinds 31 dec 2011 de nieuwste Salomon S-Lab Skate Pro binnen. 8 jan bij Flevonice een toertocht gereden en 150km op de teller (als 1 van de weinige) met veel wind en slecht ijs. Schoenen zitten geweldig en hebben meer gevoel als de RS Carbon. Raymond bedankt voor de goede service en communicatie.

  41. Koos ( Zaandam )

    Vandaag, 27-12-2011, bij Van Tol Sport in Poeldijk de nieuwste Salomon S-Lab Pro gekocht plus nieuwe ijzers. Uistekend vakkundig en vriendelijk geadviseerd door de zwager van Tinus van Tol. Schoenen goed doorgepast. Perfecte ronding gezet en vakkundig geslepen. Altijd welkom voor aanvullend advies.

  42. Peter ( Deventer )

    Dag beste mensen,

    Samen met Anne genoten van de geweldige service! Heerlijk geschaatst, al had ik achteraf een maatje groter moeten hebben, haha! Kon zelfs tijdens de tocht mijn schoenen wisselen!
    Lizzy for president!

    Dank jullie wel!

    Warme groet, Peter Jongejans

  43. Andy ( Weesp )

    Als Raps-rijdster na 150 km Weissensee toch eens jullie ge/beroemde schaatsen
    geprobeerd.
    En eerlijk is eerlijk ;
    die kabouter-plopschaatsen (naam vlgs mijn zus)
    doen het geweldig op natuurijs !
    Ik tel mijn centjes en ben bijna om.
    Vlgd jaar misschien 200 km !!

  44. Xandra

    Lieve Lizzie en Raymond,
    Het was weer een feestje in de Weissensee! Geweldige schaatsen en super-ondersteuning. We verheugen ons alweer op volgend jaar!!! groetjes, Xandra

  45. Hans ( Rijswijk ZH )

    Vandaag mijn nieuwe RS Carbon met MM ijzers uitgeprobeerd. Ze bevallen prima.
    Ik ben ook uiterst tevreden over de mensen bij freewheeler,ze hebben alle tijd voor je. De man met de dikke sokken!

  46. Jantjeerd ( franeker )

    Na veel blaren en vermoeide enkels die na 40 kilometer schaatsen op mijn lage viking’s op waren, heb ik MenM’s met Salomons gekocht. Inmiddels een tocht van 120 kilometer geschaatst.
    Deze schaatsen zijn het verschil tussen een 11 stedentocht uitschaatsen of in Franeker eerloos stranden.

  47. Gerrit ( Jan Durkspolder )

    RS Carbon met MM ijzers gekocht. Altijd op Viking marathon gereden. Ik ruil RS om voor S-lab-skate Pro, deze schoen is steviger. Ook is een elastiek op de hak nodig, anders klapt ijzer niet goed dicht, lastig in de bochten en maakt slepend geluid als je ontspant. Op baan blijf ik op V marat klap.

  48. Stephan ( Almelo )

    Beste Freewheelers,
    Ik wil jullie bedanken voor de goede adviezen en service bij de aanschaf van mijn nieuwe schaatsen (salomon RS, MM iceskate). Na 250 km schaatsen kan ik nu wel vaststellen dat het aanmeten en instellen perfect door jullie is gedaan. Grote klasse! Mijn schaatsplezier is weer 1oo%

  49. cor wennekers ( mook )

    sportvrienden,

    zoekend naar een oplossing om met een medisch probleem tóch te kunnen blijven schaatsen ben ik door raymond en arjan op een geweldige manier geholpen.
    daar wordt klantvriendelijkheid nog met een Hoofdletter geschreven !!
    het was 3x de reis vanuit Noord-Limburg meer dan waard !!

  50. Liesbeth Basjes ( Andijk )

    Hallo Allemaal

    Ik zou even een berichtje sturen hoe ik het had gehad in Mongolië. Nou ik zal je vertellen het was in één woord fantastisch. Het weer was zonnig maar wel koud. Het schaatsen was top. Ik was héél blij met de nieuwe schaatsen. Maar je gelooft het niet ik had evengoed nog last van koude voeten. dus de beslissing om deze schaatsen te kopen was niet verkeerd.Ik wil jullie alsnog bedanken voor het goede advies en dit zal ik zeker nog aan andere mensen vertellen. Dus positieve reclame.

    Hartelijke groetjes,

    Liesbeth Basjes uit Andijk

  51. Claudia ( Halsteren )

    Onlangs RS Carbon met MenM ijzers aangeschaft. Op Flevonice getest en ze bevallen uitstekend. Even wennen (normaal hoge Maple) maar de schoenen zitten comfortabel, zijn lekker warm en geven goede ondersteuning. Ik wil jullie bedanken voor het goede telefonische advies en de klantvriendelijkheid!

  52. Johann

    In sep 2009 naar Vorden gereden en na een super advies van Arjan Salomon met HrC 64 ijzers gekocht, er mee getraint en 150 km op de Weissensee geschaatst, geen centje pijn. Dit is het beste materiaal wat me de laatste jaren op schaatsgebied is overkomen.

  53. Wiebe Broekema ( Druten )

    Fijne schaatsen! In het begin was ik aan het glibberen en glijen, totdat ik erachter kwam dat ik de schacht te strak had zitten. Daardoor kon ik mijn voet helemaal niet scheef zetten en dan snijdt-ie niet. Gek dat er nergens info over schaatstechniek met deze schaatsen te vinden is…

  54. Erik Boers

    Afgelopen vrijdag 15 januari 2010 op Ankeveen geschaatst met deze combi. Uitermate geschikt voor dit werkijs. Na vier uur geen centje pijn aan voeten of enkels. Heb wel de scheenbenen afgeplakt, waar de hoge schoen tegenaan wrijft.

  55. MvDijk ( Eindhoven )

    Deze week de powerslide omgeruild voor de salomon met menm!! Bedankt voor het goede advies en de prima service.

  56. Jan

    9 januari de knoop doorgehakt en een paar schaatsen Salomon RS/64HRC gekocht.
    Als 11 stedenrijder en viking 1 kenner was ik wat huiverig over te stappen naar de m.i "oubollige" salomon set.Maar ben na een paar uurtjes schaatsen op natuur ijs helemaal om …werkelijk top.
    Prima advies en service!

  57. Erwin Wormgoor ( Velp )

    Vanmiddag de eerste kunstijs-kilometers gemaakt in Haarlem met de Salomon RS/64 HRC. Met 1 woord: fantastisch. De schaats stuurt strak en scherp in bochten en op de rechte einden. Probleemloze overgang van de oude Viking Specials naar deze schaats. Echte aanrader voor de ‘conservatieven’ zoals ik.

  58. luwe ( Voorhout (ZH) )

    hallo arjan 100km in de polder dezember 09
    alles ging goed geen zere foeten
    op de rs karbon09 ze zitten beter dan de pro
    nu geen drukpunt van de veters en blaren
    allemaal een goed schaats 2009/2010
    arian is okee groet luwe

  59. Gery ( goor )

    Sinds 2jaar naar volle tevredenheid met Salomon Free skate geschaatst mede door eerst diverse typen te huren bij julli om goede keuze te maken ,een ongekende service en mogelijkheid van Free Wheel dit is echt KLASSE.

  60. Hans Grootenhaar ( Winterswijk )

    Hoi Arjan en Raymond, Dinsdag 27-01-09 op noren 150 km geschaatst en 25 keer gevallen. Vrijdag op advies van rest schaatsploeg toch de M en M skates bij jullie gehuurd !!. Zaten direct goed !!! . Vrijdag 30-01-2009 wel de 200 km geschaatst. BEDANKT en meteen de schaatsen gekocht !!!

  61. Roos ( Hengelo (OV) )

    Op de laatste dag nog nieuwe schaatsen bij jullie gekocht. De schoenen voelden direkt fijn en het gevoel op het ijs is prima. Heb er inmiddels in Nederland heerlijk op de ijsbaan mee geschaatst. as.zaterdag ga ik in Biddinghuizen schaatsen en ik verwacht dat het prima zal gaan.

  62. Rimmert Bos ( Uden )

    Raymond en Arjan. Zondag 25 jan. 2009 nieuwe schaatsen bij jullie gekocht op de weissensee i.v.m. het slechte ijs,zaten direct goed en maandag 26 jan. 200 km geschaatst. Lekkere warme en geen zere voeten. Super!!!!! Veel succes met MenM iceskate.

  63. Nicky ( Den Oever )

    Zelfs al kan je niet schaatsen….dan kan je met deze schaatsen 100 km zonder “koude voeten” over de scheuren vliegen ;)…bedankt voor het föhnen Lizzie….!

  64. gonnie ( Den Haag )

    jammer jammer,na een gezellige middag in de tent op de Weissensee, waar we gezellig over onze handige sjaaltjes voor de schaatsen hebben gekletst, hadden wij nog graag een rondje op jullie schaatsen willen rijden,helaas is het daar niet meer van gekomen, staan jullie er volgend jaar weer? gr
    gonnie

  65. Schaatsteam Super de Boer ( thuis )

    Raymond en Arjan Top schaats heeft zich op de Weissensee meer dan bewezen. Volgens afspraak link gelegd vanaf onze site naar MM Ice-skate. Gefeliciteerd met dit product. http://www.degrotemolen.nl/schaatsteam/

  66. Arjan Bosgra ( Amersfoort )

    Ivm de Weissensee (4e keer)de knoop doorgehakt om die “ouwe lullen” schaatsten te kopen. De eerste meters even wennen maar wat een verademing voor je voeten. Na 30 min reed ik net zo ontspannen als op m’n “normale” schaatsen. De MenM ijzers doen de rest. Zonder problemen daar +/- 500km gereden.:-)

  67. Arjan ( Halsteren )

    Lizzy, Na een beetje geluk door afzeggers, heb je voor mij toch nog een paar huurschaatsen kunnen bemachtigen. Hiermee ben ik gestart aan de Weissensee alternatieve Elfstedentocht van 23 januari jl. Het ijs was bagger maar de schaatsen hielden zich goed en comfortabel.

  68. Geert Kroeske ( Weissensee )

    Hele mooie schaatsen.gekocht bij jullie op de Weissensee jan.09. ik hoop er nog jaren plezier van te hebben.

  69. Jan ( Appingedam )

    Wat een openbaring t.o.v. mijn gewone klapschaatsen. Ik had enorm last van mijn doorgezakte enkels tijdens het schaatsen, vooral van mijn rechter been en kon daardoor nooit een goede slag maken. Nu lukt dat wel,zonder al te veel moeite. Ik had deze schaatsen al veel eerder moeten aanschaffen.

  70. Merijn ( Nijverdal )

    Ik ben er erg enthousiast over. Mooier afgewerkt dan de concurentie, met een beter mes voor minder geld. En het rijdt geweldig. Terwijl mijn schaatsmaat op dure nagano’s regelmatig een smak maakt als hij weer eens in een scheur zit kom ik er met MenM’s meestal ongeschonden weer uit.
    Een aanrader

  71. edwin de groot ( oudehaske )

    De schaatsen hebben vandaag met 40 km hun vuurdoop gehad. 1 woord? Fantastisch. In afwerking, in schaatseigenschappen. Dit is een topper!

  72. Manu I. ( Apeldoorn )

    Vanochtend M&M’s opgehaald.

    Vanmiddag, na jaren niet meer geschaatst te hebben, meteen Belterwiedertocht van 28km gereden: geen centje pijn (buiten niet getrainde spieren en pezen dan)!

    Misschien dat ik op noren nog wat sneller was geweest maar dan had ik na 10-15km met blaren af moeten haken

  73. Theo ( Deventer )

    Goeie innovatie, zo te zien. Maar wat meer informatie zou welkom zijn. Zo mis ik technische details als hoogte, gewicht en effect op afzet/schaatstechniek. En over de schoenen wordt in het geheel niets verteld. Simpel dieplinken naar de Salomon-website zou al een stuk schelen.
    (red. Site inmiddels iets aangepast. Salomon heeft online geen extra nfo)

  74. simone

    Terwijl jullie de MenM schaats in Weissensee tot een groot succes brengen, kan ik de MMiceskate in Zweden gaan promoten!!! Stuur maar een exje op.

  75. papasilly

    Ze zien er toppie uit.

    Gelukkig zit hier geen brug op.

    Ciao THE ICEMAN

  76. bernard

    mooie schaats om te zien……

  77. Gerrit v

    Met een Maple mes erin dat moet goed komen zou ik zeggen!

  78. Robert Welle

    Raymond Mars en Arjan Mombarg heel veel succes met jullie nieuwe schaats, maar dat komt wel goed.

  79. alex

    ziet er goed uit

Reacties zijn gesloten